Puhelin:         
050 3484843

Osoite:
Uusi talli:
Tolkinkyläntie 28, 01690 Vantaa
Vanha talli:
Tolkinkyläntie 33, 01690 Vantaa

Alkeisopetus

Tarjoamme ratsastuksen ja hevostaitojen alkeisopetusta lapsille ja nuorille. Kursseja ja leirejä on tarjolla yleensä kesäaikana ja toisinaan myös syys- ja kevätkaudella. Uusista kursseista ilmoitamme nettisivuilla ja ne tulevat myyntiin Hopotiin.

Halutessasi voit jonottaa paikkaa ja ilmoitamme, kun seuraava kurssi on alkamassa. Jonotus ei sido sinua mitenkään. Kurssivarauksissa jonossa olevat ovat etusijalla. Voit ilmoittautua jonoon laittamalla meille sähköpostilla lapsen nimen, iän ja huoltajan puhelinnumeron.

Lisätietoja ratsastuksesta harrastuksena saat Suomen ratsastajainliiton sivuilta sivun alalaidassa olevasta linkistä.

Alkeiskurssilaiset ovat vakuutettuja tallin kautta satunnaisratsastajan vakuutuksella. Jos harrastus jatkuu alkeiskurssin jälkeen säännöllisesti tulee ratsastusseuraan liittyminen (SRL vakuutus) ajankohtaiseksi.

Vanhempien rooli harrastuksessa

Ratsastus on laji, mikä ei edellytä kilpailuihin osallistumista, eikä vanhempien pakollista mukana oloa. Vanhempien on kuitenkin hyvä tutustua lajiin harrastuksena ja kilpaurheiluna, jotta voi huolehtia varauksista, varusteista ja vakuutuksista (SRL:n jäsenmaksu). Vanhempien tehtävä on tukea ja kannustaa lapsen harrastusta, tutustua hevosmaailmaan ja osallistua halutessaan ratsastusseura toimintaan. Lisätietoja vanhemman roolista SRL sivuilta.

TERVETULOA TUNNILLE!

IMG-20230621-WA0001
0B2D160C-6A69-463A-B55E-D520E7B4F201
DSC_1658